Πωλήσεις

ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ – ΕΓΧΡΩΜΑ, ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ, ΣΑΡΩΤΕΣ, ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΚΑ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ , ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

Μηχανήματα φωτοαντιγραφής, εκτύπωσης και σάρωσης, καινούρια ή ανακατασκευής, που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες διαχείρισης των εγγράφων σας, στο γραφείο, το φροντιστήριο, την επιχείρηση. Ο σύμβουλος πωλήσεων μας θα σας καθοδηγήσει στην ορθή επιλογή του μηχανήματος  λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις εκάστοτε εργασιακές σας απαιτήσεις.

Στο χώρο μας θα βρείτε επίσης μεγάλη γκάμα γνήσιων αναλωσίμων και ανταλλακτικών υλικών που εγγυώνται την εύρυθμη λειτουργία του μηχανήματός σας.

Ενοικίαση

ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ.

Εάν χρειάζεστε ένα φωτοαντιγραφικό για περιορισμένο χρόνο (έκθεση , συνέδριο, παρουσίαση) ή δεν θέλετε να επιβαρυνθείτε με το κόστος της αγοράς του, μπορούμε να σας μισθώσουμε μηχάνημα για όσο χρόνο απαιτείται με μοναδική σας επιβάρυνση τα παραγόμενα αντίγραφα – εκτυπώσεις. Με πλήρη κάλυψη απο εμάς σε αναλώσιμα, ανταλλακτικά και εργασία το μόνο που θα σας απασχολεί είναι να μην ξεμείνετε απο χαρτί.

Τεχνική
Υποστήριξη

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ.

Το τεχνικό προσωπικό  της εταιρείας με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση, παρέχει τεχνική υποστήριξη και επιλύει προβλήματα και βλάβες στα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά. Δυνατότητα προσωρινής αντικατάστασης του εξοπλισμού σας σε περίπτωση μη άμεσης επίλυσης του προβλήματος.

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ